Toolbar
DONNADESIGN

2009

Have 3 items

 

Da vi hadde kontorfellesskap med Oscar Jansen, hadde vi ABB som kunde. Resultatet ble flittig bruk av hans allsidige illustrasjoner. Og som modeller brukte Oscar gjerne oss som satt rundt ham... På den ene avisforsiden fant vi igjen både oss selv og hele familien vår!

 

 

 

 

Pedagogisk tilleggsmateriell som det var gøy å være med å utvikle.

 

 

 

 

Via Holmenkollen Park Hotel, har jeg også fått noen oppdrag for Grand Hotel. Det mest spesielle var fotografering av Per Kroghs store bilde som er malt på veggen innerst i Grand Café. Robin Balas var riktig mann til å ta utfordringen. De som har vært der vet at det står store planter og møbler foran motivet, og når vi i tillegg bare fikk tiden mens frokostbuffeten ble erstattet med lunchbuffeten, ble det et spesielt oppdrag. Mange detaljfoto fra forskjellige vinkler ble tatt, og Robin monterte det hele sammen til et lekkert resultat. Motivet er mye brukt, bl.a til et stort prospektkort med beskrivelse av alle datidens kjendiser som var tilstede.

 

 

 

Hei... Jeg heter Tove Balas

Grafisk designer & hobbyfotograf i Kristiansand

Litt om meg

Jeg har alltid jobbet med grafisk design, og de siste 20 årene som selvstendig i Donna Design - helt for meg selv. Faget er spennende, og alltid i endring, så jeg nyter hver dag. Her på bildet er jeg kjempefornøyd med å ha fått Grafill Sørlandets ærespris.