Toolbar
DONNADESIGN

2011

Have 6 items

 

IKO-Forlaget har gitt ut to bind av Syng håp! med sanger og bønner fra hele verden. Jeg har hatt layout, mens forsideillustrasjonene har Oscar Jansen laget. De gjør bøkene tiltalende spreke!

 

 

 

 

Spenningsboken Jakten på Juliana er fra serien TRE I ET TRE av Runar Bang. De nydelige illustrasjonene har Eldbjørg Ribe laget. Jeg har hatt repro og layout. Leserne er unge ungdommer.

 

 

 

 

Trosopplæringsreformen i Den norske kirke aktualiserte mange spørsmål knyttet til nettopp det å være kirke og måter å være kirke på.
Denne boken avsluttet et KIFO-prosjekt som skulle øke refleksjon omkring utfordringer som trosopplæringsreformen reiste på lokalplan.

 

 

 

Vakre Holmenkollen kapell hadde behov for ny brosjyre. De hadde noen bilder fra tidligere, men jeg tok flere og laget layouten.

 

 

 

 

På fotosafari opplever man det utroligste... Da 24 elefanter kom løpende ned en skråning, på kollisjonskurs med bilen vi satt i, ble vi relativt svette! Og da veien foran oss var blokkert av 7 løver, og en annen bil parkerte rett bak oss... Men alt gikk fint, og alle de 5 store ble observert.

På et lite kjøpesenter nord for Durban fant vi et utsalg for lokalprodusert håndverk. De nydeligste perlearbeider fra Zulu-land gjorde størst inntrykk, men kreativt gjenbruk av LP-plater og colabokser var også stilig...

 

 

Hei... Jeg heter Tove Balas

Grafisk designer & hobbyfotograf i Kristiansand

Litt om meg

Jeg har alltid jobbet med grafisk design, og de siste 20 årene som selvstendig i Donna Design - helt for meg selv. Faget er spennende, og alltid i endring, så jeg nyter hver dag. Her på bildet er jeg kjempefornøyd med å ha fått Grafill Sørlandets ærespris.