Toolbar
DONNADESIGN

2012

Have 6 items

 

IKO-Forlaget har laget en barnebokserie om Sverre som opplever kirken og tradisjoner i forbindelse med livets høytidelige handlinger. Forfatter er Anne Grete Listrøm, og sprudlende illustrasjoner har Malgorzata Piotrowska laget. Jeg har hatt repro og layout.

 

 

 

 

På Rica-hotellene presenteres de øvrige hotellene i kjeden med brosjyrer i standardutforming. Heldigvis kunne Holmenkollen bruke sitt eget design, så denne lille brune stikker seg godt fram mellom alle de beige... Folderen er turistvarianten av den større kursbrosjyren.

 

 

Lobbyen på Holmenkollen Park Hotel Rica har fått en lekker kaffebar! Park Café. Stilig interiør, herlig mat og drikke, og utsikt til halve kongeriket...

slide_HPHR logo

Etter mange år med en noe «rufsete» logo, gikk Holmenkollen Park Hotel Rica med på at logoen burde redesignes. Den skulle være så lik den gamle som mulig, så hovedjobben ble å tegne tårnet på nytt. Det fikk jeg hjelp av Oscar Jansen til, og resultatet ble alle parter fornøyde med.

 

På reisen rundt i Sør-Afrika møtte vi mange flotte mennesker, som gjerne stilte opp når fotoapparatet kom fram.

 

 

Iskalde vintermotiver fra Hovden i Setesdal.

 

 

Hei... Jeg heter Tove Balas

Grafisk designer & hobbyfotograf i Kristiansand

Litt om meg

Jeg har alltid jobbet med grafisk design, og de siste 20 årene som selvstendig i Donna Design - helt for meg selv. Faget er spennende, og alltid i endring, så jeg nyter hver dag. Her på bildet er jeg kjempefornøyd med å ha fått Grafill Sørlandets ærespris.